default-image

Συνέχεια "τελικών" για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Συνέχεια "τελικών" για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελικοί συνεχίζονται για τον Εργοτέλη και μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία  για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ένα παιχνίδι στο οποίο κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι απαγορευτικό αφού μπορεί να χρειαστεί ακόμα και το 4 στα 4 για την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου μέσω μιας θέσης στην πρώτη τριάδα. Το πρώτο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. Το τελευταίο μέρος περιελάμβανε σέντρες και τελειώματα των φάσεων.

Η σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου θα αρχίσει στις 16.00 και κατόπιν θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς με την ομάδα των Σερρών.

Ως γνωστόν στο παιχνίδι αυτό ο Ντιέγκο Ρομάνο θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Ο Αργεντίνος μέσος, είναι τιμωρημένος και ο Σταύρος Λαμπράκης αναζητάει ήδη τον αντικαταστάτη του στην μεσαία γραμμή. Πιθανότατα αυτός θα είναι ο Χρυσοφάκης, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Χαντί (αριστερά) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται πλέον και ο Ουέλιγκτον, ο οποίος επίσης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ακόμα, κάποιες ενοχλήσεις που νοιώθει ο Ζαχόρα δεν φαίνεται να εμπνέουν ανησυχία.

Η διοικούσα επιτροπή ανακοίνωσε ότι "τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης (15/05/13) με τον Εθνικό Γαζώρου (16.00) στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί (και πάλι) στα 5 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)".  

Με αυτή την τιμή εισιτηρίου βέβαια και την κρισιμότητα του αγώνα στον Εργοτέλη θεωρούν πως ο κόσμος θα σταθεί δίπλα τους για να "σπρώξει" την ομάδα στη νίκη, με τους παίκτες των Λαμπράκη-Πλεσίτη αποφασιστικούς από το πρώτο λεπτό στέλνοντας όλοι μαζί μήνυμα πως οι διαιτησίες (όπως αυτή του Αγρινίου) δε θα σταθούν εμπόδιο για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News