default-image

Στα πράσα τη στιγμή που έπαιζαν τζόγο

Κρήτη
Στα πράσα τη στιγμή που έπαιζαν τζόγο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εννέα ηλεκτρονικά μηχανήματα παράνομου τζόγου κατασχέθηκαν χθες από την Αστυνομία Ηρακλείου έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης, όπου και υπήρχαν τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο των ελέγχων για πάταξη του συγκεκριμένου φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, συνέλαβαν τον 56χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος και 2 παίκτες, έναν 34χρονο Έλληνα και μια 31χρονη Βουλγάρα.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τρίων ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων τύπου "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ", τέσσερις  ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι περιείχαν λογισμικό πρόγραμμα του απαγορευμένου παιγνίου "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ", απεικονιζόμενο στις οθόνες αυτών, ένα  ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα τύπου "ΤΡΙΛΙΖΑ" και ένα 1 ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα τύπου "ΡΟΥΛΕΤΑ", τα οποία ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφορα προς άμεση χρήση από πελάτες του καταστήματος, και κατασχέθηκαν.

Εντός των παιγνιομηχανημάτων και της ταμειακής μηχανής καταστήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 67 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News