default-image

Έχασαν τον τίτλο... αλλά είναι πρώτοι στο σεξ!

Ποδόσφαιρο
Έχασαν τον τίτλο... αλλά είναι πρώτοι στο σεξ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί φέτος η Σίτι να βλέπει την πλάτη της Μάντσεστερ στο πρωτάθλημα και να έχει μείνει χωρίς τρόπαιο ωστόσο όμως οι οπαδοί της έχουν κερδίσει την πρωτιά σε μια έρευνα για... άντρες. Συγκεκριμένα οι φίλοι της ομάδας κατέκτησαν την κορυφή σε έρυνα που έγινε για το σεξ.

Η sex toys Lovehoney.co.uk πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη έρευνα της οποίας τα αποτελέσματα έδειξαν πως το 31% των οπαδών της Σίτι κάνει σεξ κάθε μέρα!

Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν οι οπαδοί της Τσέλσι με 24% ενώ στη τρίτη αυτοί της Αρσενάλ με 22%. Οσο για τους οπαδούς της φετινής πρωταθλήτριας Αγγλίας, οι επιδόσεις τους δεν είναι ανάλογες με εκείνες της ομάδας τους καθώς βρίσκονται μόλις στην 16η θέση αφού μόνο ένας στους δέκα φίλους του συλλόγου κάνει σεξ καθημερινά.

Πλήρη απογοήτευση για τους οπαδούς της Νιούκαστλ που βρίσκονται τελευταίοι και καταιδρωμένη με ποσοστό 5%.

Επιπλέον, η ίδια έρευνα έδειξε ότι το 58% των αγγλων οπαδών κάνει σεξ την ώρα που βλέπει κάποιο ματς ενώ σχεδόν οι μισοί έχουν κάνει ένα "γρήγορο" στο διάλειμμα του ημιχρόνου. Από την άλλη το 32% των γυναικών δεν ενθουσιάζεται με την μανία των αγαπημένων τους για τη μπάλα.

Φανταστείτε να γινόταν μια έρευνα και για τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα ήταν τα αποτελέσματα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News