default-image

Το video του αγώνα Ζαρός-ΑΟΑΝ

Ποδόσφαιρο
Το video του αγώνα Ζαρός-ΑΟΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισοπαλία 1-1 έφεραν χτες στο Ζαρό η ομώνυμη ομάδα και ο ΑΟΑΝ και έτσι ουσιαστικά κερδισμένη ήταν η Ιωνία 2000, καθώς από την πρώτη αγωνιστική πήρε κεφάλι στα μπαράζ ανόδου.

Από την εικόνα πάντως τόσο της αναμέτρησης στο Ζαρό , όσο και αυτής που έγινε στα Χανιά, φάνηκε ότι οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές και το ένα εισιτήριο ανόδου θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η χτεσινή αναμέτρηση Ζαρός-ΑΟΑΝ ήταν εξαιρετική, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά και να χάνουν κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στα πρώτα λεπτά ο ΑΟΑΝ αιφνιδίασε με την αγωνιστικότητα και παρουσία του τον Ζαρό και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 10' με τον Σταυρακάκη με τον Ζαρό να ισοφαρίζει στο 22' με πέναλτι που κέρδισε ο Κλαπάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Καρβελάς.

ΖΑΡΟΣ (Αντ. Καλογεράκης): Ζαχαριουδάκης, Γκουτσέλης, Νταβιγλάκης, Χελά, Λουλιάδης, Πατελής, Πρινιανάκης, Πλύγκος (60' Χαλκιαδάκης), Κλαπάκης Γιώργος (85' Κλαπάκης Βαλάντης), Καρβελάκης (63' Κουρουθιανάκης), Τσερεβελάκης.

ΑΟΑΝ (Ν. Στάθης): Μπέρκοβιτς, Κοκολάκης Κ., Δέλλιος, Μουτάκης, Καρνιάτης, Καουκάκης, Τσάνγκας (75' Συσκάκης), Κοκολάκης Γρ., Χατζιάι, Σταυρακάκης, Δήμας (88' Χαβάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News