default-image

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο από τις νότιες συνοικίες

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο από τις νότιες συνοικίες

Η Λαϊκή Επιτροπή Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου, καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, την λαϊκή οικογένεια, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τα 5 μελή και 15 μελή των σχολείων να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο σήμερα Δευτέρα 13/05 στην Πλατεία Ελευθερίας 7 μ.μ, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο την απόφαση της συγκυβέρνησης για επιστράτευση των εκπαιδευτικών.Όπως αναφέρει:

Τώρα να παρθεί πίσω η απόφαση αυτή! Η τρομοκρατία και ο φόβος δεν θα περάσουν!

Η επιστράτευση φανερώνει το αυταρχικό πρόσωπο της Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΚΥΒΕΡΝΏΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ απέναντι στους καθηγητές με τους ήδη «κουρεμένους» μισθούς, όπως άλλωστε έκανε και στην περίπτωση των Ναυτεργατών, Χαλυβουργίας και στους εργαζόμενους στο Μετρό.

Η λογική αυτή επιβεβαιώνει περίτρανα ότι κυβέρνηση και κεφάλαιο θέλουν τους δασκάλους με το κεφάλι σκυμμένο και τα παιδιά μας  ΑΜΟΡΦΩΤΑ.

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου με τη Λυκοσυμμαχία της Ε.Ε θα πρέπει να βρει απέναντί της όλο το οργανωμένο κίνημα, μαζί και τις λαϊκές οικογένειες.

Ο αποφασισμένος και οργανωμένος λαός, έχει τη δύναμη να παρεμποδίσει και να ανατρέψει κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να τσακίσει κάθε κατασταλτικό μηχανισμό των εκμεταλλευτών του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News