default-image

Γιάχος: "Ουδέποτε έκλαψα, ο Τριτσώνης ζήτησε συγγνώμη"

Ποδόσφαιρο
Γιάχος: "Ουδέποτε έκλαψα, ο Τριτσώνης ζήτησε συγγνώμη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του τελικού, αλλά δεν έκλαψε, ούτε είπε ότι η καριέρα του καταστράφηκε. Μάλιστα, δεν ζήτησε ο ίδιος (απευθείας) συγγνώμη από τους παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης.

Αυτά τόνισε ο Θανάσης Γιάχος με δηλώσεις του στο chiospress.gr, διαψεύδοντας το ρεπορτάζ που προέκυπτε από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα του τελικού ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό.

«Ουδέποτε έγιναν αυτά που γράφτηκαν σε κάποια ΜΜΕ, δηλαδή ουδέποτε έκλαψα και είπα ότι καταστράφηκε η καριέρα μου. Συγγνώμη ζήτησε ο κ. Τριτσώνης και κατ' επέκταση και εγώ που ήμουν διαιτητής του αγώνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής Χιώτης ρέφερι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Υπενθυμίζεται ότι από τους Αρκάδες προέκυπτε ότι ο Γιάχος ζήτησε συγγνώμη, βάζοντας μάλιστα τα κλάματα, στον έξαλλο Δημήτρη Μπάκο (εκ των συνιδιοκτητών του Αστέρα) και τον Σάκη Τσιώλη στα αποδυτήρια του «Σπύρος Λούης», έχοντας πει την ατάκα «έκανα... έγκλημα. Κατέστρεψα την καριέρα μου», αναφορικά με τη φάση του 68' και το χέρι του Μανιάτη στην κεφαλιά του Σανκαρέ, το οποίο αγνόησε, μη καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα, αποβάλλοντας και τον «ερυθρόλευκο» μεσοαμυντικό.

Πάντως, απορία προκαλεί το γεγονός της ύπαρξης δήλωσης του διεθνούς διαιτητή, από τη στιγμή που είναι δεδομένη η απαγόρευση δηλώσεων που υπάρχει από την ΕΠΟ προς τους ρέφερι, κάτι που και οι ίδιοι επικαλούνται πάντα μετά το τέλος οποιουδήποτε αγώνα διευθύνουν. Επιπλέον, από την ΚΕΔ δηλώνουν ότι ο Γιάχος δεν πήρε άδεια από αυτούς. Εκτός αν ο Χιώτης διαιτητής... «κατάφερε» να πάρει άδεια από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News