default-image

Στην Κύπρο και μετά Τσεχία Σαραβάκος-Νταμπίζας

Ποδόσφαιρο
Στην Κύπρο και μετά Τσεχία Σαραβάκος-Νταμπίζας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκαν όλοι στρέφουν το βλέμμα τους στη νέα σεζόν με τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα να πιάνουν και επίσημα δουλειά.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού ξεκινούν την… οδύσσειά τους προκειμένου να τσεκάρουν παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί έχουν ήδη συγκεντρώσει τα βλέμματα των "πρασίνων", οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανάμεσα  στους υποψήφιους φαίνεται να είναι και ο Γκρέγκορ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας, είναι 31 ετών και παίζει στην θέση του χαφ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει το "οκ" αφού έχουν συνυπάρξει στη Ρόντα ως συμπαίκτες και γνωρίζει καλά τι μπορεί να κάνει ο Φαν Ντάικ.

Μετά το ταξίδι στην Κύπρο, οι Σαραβάκος-Νταμπίζας θα ετοιμάσουν βαλίτσες για Τσεχία προκειμένου να τσεκάρουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί. Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο οι "πράσινοι" να ασχοληθούν και πάλι με το θέμα του Σωτήρη Κυργιάκου. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ και στην περίπτωση που μειώσει το κασέ του στα δεδομένα των «πρασίνων» μπορεί να επιστρέψει στο "τριφύλλι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News