default-image

Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκας!

Μπάσκετ
Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη βραδιά για το ελληνικό μπάσκετ! Ο Ολυμπιακός νίκησε με 69-52 στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξάγεται στην "Ο2 Arena" του Λονδίνου!

Οι πρωταθλητές έστησαν ένα μεγαλειώδες πανηγύρι στην O2 Arena, δείχνοντας πως σε αυτά τα παιχνίδια εκείνο που μετράει είναι η θέληση και το πάθος. Μπορεί ο Χάινς και ο Σπανούλης να ηγήθηκαν του Ολυμπιακού, αλλά κανένας δεν υστέρησε. Ή μάλλον υστέρησαν, οι πρωταθλητές Ρωσίας, που δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να πάρουν ανάσα και να διεκδικήσουν το παιχνίδι!

Το βράδυ της Κυριακής (ο τελικός ξεκινάει στις 22:00) θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης που αναμετρώνται απόψε το βράδυ. Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν το στέμμα τους.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 28-40, 36-53, 52-69

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Μεσίνα): Τεόντοσιτς 5, Μίτσοφ 3, Τζάκσον 7, Κρστιτς 2, Γουίμς 13, Έρτσεγκ 2, Βοροντσέβιτς 2, Κάουν 7, Χριάπα 11, Παπαλουκάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 13, Λο 6, Άντιτς 13, Σπανούλης 8, Περπέρογλου 8, Σερμαντίνι 5, Σλούκας 5, Πάουελ, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου 5, Κατσίβελης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News