default-image

"Ναρκοπέδιο'' η λεωφόρος Καλοκαιρινού

Κρήτη
"Ναρκοπέδιο'' η λεωφόρος Καλοκαιρινού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Παιχνίδια'' ζωής και θανάτου στις πλάτες ανυποψίαστων περαστικών παίζουν οι ιδιοκτήτες ερειπωμένων κτιρίων και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ηρακλείου.

Πέτρες, σοβάδες, αλλά και κάθε τι... περιττό και επικίνδυνο που κυριολεκτικά κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους, είναι έτοιμο ανά πασά στιγμή να τους καταπλακώσει.

Κραυγή αγωνίας από τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους επί της λεωφ. Καλοκαιρινού, οι οποίοι αισθάνονται ότι καθημερινά περπατούν σε ναρκοπέδιο...

Στο πιο πρόσφατο περιστατικό ''πρωταγωνίστρια'' ήταν μια νεαρή κοπέλα, η οποία περνώντας από τη λεωφόρο Καλοκαιρινού είδε τμήμα παλιού κτιρίου να πέφτει κατά πάνω της, τραυματίζοντάς την ευτυχώς, ελαφρά.

Πριν πέντε χρόνια ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε όταν σε πάροδο της λεωφ. Καλοκαιρινού μια κοπέλα τραυματίστηκε βαρύτατα όταν καταπλακώθηκε από μπαλκόνι που έπεσε πάνω στο κεφάλι της.

Τα ερειπωμένα κτίρια αποτελούν εδώ και δεκαετίες ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο Ηράκλειο με τους πολίτες να ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News