default-image

Κρίσιμη Γεν. Συνέλευση για την Θέρισσο

Ποδόσφαιρο
Κρίσιμη Γεν. Συνέλευση για την Θέρισσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία από τις κρισιμότερες γενικές συνελεύσεις της ιστορίας της έχει ορίσει η Θέρισσος να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου.

Μετά το άδοξο φινάλε της περσινής περιόδου και την αποχώρηση της ομάδας από την Α2 ΕΠΣΗ, που σήμανε τον υποβιβασμό της στην Β' ΕΠΣΗ, οι παράγοντες του σωματείου καλούνται να βρουν τις λύσεις για να επιστρέψει η Θέρισσος στον ίσιο δρόμο. Παράλληλα θα γίνουν και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Η ανακοίνωση σύγκλησης της γεν. συνέλευσης αναφέρει:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Θερίσσου, συγκαλεί τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 18 Μαΐου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, στα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Θερίσσου 49.

Τα θέματα της Γ.Σ. είναι τα εξής:

1) Οικονομικός απολογισμός

2) Πεπραγμένα της Διοίκησης

3) Συζήτηση επί των πεπραγμένων

4) Έγκριση απολογισμού Διοίκησης

5) Έγκριση προϋπολογισμού επομένου έτους

6) Σύσταση 3μελούς επιτροπής με πρόεδρο και 2 μέλη που θα ρυθμίζουν τα θέματα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας των ταμειακά τακτοποιημένων μελών, η Γ.Σ. συνέρχεται χωρίς άλλη πρόσκληση, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, την επομένη ημέρα Κυριακή 19 Μαΐου 2013, με σκοπό την διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέων μελών του Δ.Σ.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές, μέχρι την Τρίτη 14/5/2013 στο τηλ.6940-877640 και οι οποίες θα ανακηρυχθούν την επομένη ημέρα Τετάρτη 15/5/2013, σε κοινό ψηφοδέλτιο όπου θα αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα-πατρώνυμα των υποψηφίων κατ' απόλυτη αλφαβητική σειρά των επωνύμων τους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News