default-image

Ο καλοντυμένος κύριος ήθελε να εξαπατήσει πολύτεκνους

Κρήτη
Ο καλοντυμένος κύριος ήθελε να εξαπατήσει πολύτεκνους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανίζεται με κουστούμι και κάθε επισημότητα στα χωριά και ζητάει στοιχεία από τις πολύτεκνες οικογένειες χωρίς, όμως, να είναι καν μέλος του Συλλόγου, αλλά όπως όλα δείχνουν απατεώνας! Όπως φαίνεται ο εν λόγω κύριος έχει ήδη χτυπήσει σε χωριό της Μεσαράς, όπου όμως ευτυχώς η οικογένεια υποψιάστηκε τι συνέβη και δεν έδωσε τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν έτσι ώστε να μεσολαβήσει - όπως πάντα υποστήριζε - ο άγνωστος για να διορθωθεί η αδικία με την περικοπή των επιδομάτων.

Η δράση του αγνώστου είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ο σύλλογος πολυτέκνων. Σύμφωνα με ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Πολυτέκνων ανακοινώνει στα μέλη του μετά από καταγγελία που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, ότι κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς, νέος καλοντυμένος παριστάνοντας τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου και προσπαθεί να εξαπατήσει πολύτεκνους - πολύτεκνες σχετικά με τις περικοπές ισόβιας σύνταξης και επιδομάτων.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι αυτό δεν ισχύει, να μη δίνουν ουδεμία πληροφορία σχετικά με την οικογενειακή και οικονομική τους κατάσταση και να ενημερώνουν τις τοπικές αστυνομικές Αρχές. Για οιαδήποτε πληροφορία μόνο από τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου 2810-255446 - 310593».

Της Φιλίας Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News