default-image

Με 48 Καναδούς τουριστικούς πράκτορες ο Στ. Αρναουτάκης

Κρήτη
Με 48 Καναδούς τουριστικούς πράκτορες ο Στ. Αρναουτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περαιτέρω προώθηση  του τουριστικού ρεύματος προς την Κρήτη από τον Καναδά και άλλους προορισμούς με "πολυήμερα πακέτα" συζήτησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με 48 Καναδούς τουριστικούς πράκτορες με επικεφαλής την Nicole Bursey, διευθύντρια προώθησης πωλήσεων της "Transat".

Μάλιστα ο Καναδικός αυτός τουριστικός οργανισμός από τους μεγαλύτερους στον κόσμο διακινεί ήδη τουρισμό από τον Καναδά και από άλλες χώρες, στην Κρήτη και στην Ελλάδα. Το καλωσόρισμα-συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους Καναδούς τουριστικούς πράκτορες έγινε στο λιμάνι του Ηρακλείου και αποτελεί συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης του στον Καναδά και των επαφών που είχε με Κυβερνητικούς και άλλους οικονομικούς παράγοντες για την προώθηση του τουρισμού και των Κρητικών προϊόντων.

Ο Περιφερειάρχης καλωσορίζοντας τους 48 Καναδούς τουριστικούς πράκτορες που για πρώτη φορά ήρθαν στο νησί αναφέρθηκε στην ιστορία, στον πολιτισμό, και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης, επισημαίνοντας ότι το νησί αποτελεί ένα ασφαλή και ποιοτικό τουριστικό προορισμό. Ο κ. Αρναουτάκης παράλληλα αναφέρθηκε με θερμά λόγια για την πατρίδα τους τον Καναδά και τις σημαντικές επαφές που είχε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του και που οι συναντήσεις αυτές έχουν συνέχεια και αποδίδουν καρπούς τόσο στην προώθηση των Κρητικών προϊόντων όσο στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στο νησί από τον Καναδά.

Οι Καναδοί τουριστικοί πράκτορες ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για το καλωσόρισμα ενώ επισκέφθηκαν την Κνωσό και τουριστικές περιοχές. Οι ίδιοι κατά την αποχώρηση τους με κρουαζιερόπλοιο μίλησαν με ενθουσιασμό  για τις ομορφιές του νησιού και την ιστορία του, ενώ εξέφρασαν παράλληλα το επαγγελματικό τους ενδιαφέρον για τον τουρισμό του νησιού. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι ήδη η εκπρόσωπος της «Transat» πραγματοποιεί συναντήσεις με τουριστικούς φορείς του νησιού για την διεύρυνση των διακοπών τουριστών από τον Καναδά και άλλες χώρες με πολυήμερα πακέτα. Η εκπρόσωπος του κορυφαίου τουριστικού οργανισμού ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα υπάρξει νέα επίσκεψη στο νησί με 58 Καναδούς τουριστικούς πράκτορες. Στην συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους Καναδούς τουριστικούς πράκτορες στο λιμάνι του Ηρακλείου ήταν παρόν και ο Πρόεδρος του ΟΛΗ Γιάννης Μπράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News