default-image

Ένωπιον της Δικαιοσύνης ο βασανιστής των τριών γυναικών (video)

Κόσμος
Ένωπιον της Δικαιοσύνης ο βασανιστής των τριών γυναικών (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 52χρονος άνεργος οδηγός λεωφορείου Άριελ Κάστρο και βασανιστής των τριών γυναικών (της Αμάντα Μπέρι, 27, της Τζίνα Ντιτζίζους, 23 και της Μισέλ Νάιτ, 32 ετών), από το Κλίβελαντ οδηγήθηκε την Πέμπτη ενώπιον της αμερικανικής Δικαιοσύνης για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για την απαγωγή και τον κατ' εξακολούθηση βιασμό των τριών γυναικών, τις οποίες κρατούσε σιδηροδέσμιες στην οικία του επί δεκαετία.

Ο Άριελ Κάστρο δε δήλωσε ενοχή ή αθωότητα και παρέμεινε με το κεφάλι σκυμμένο, ενόσω ο δικαστής ανακοίνωνε τη θέσπιση εγγύησης δύο εκατομμυρίων δολαρίων για κάθε κατηγορία κατά του Α. Κάστρο, εξασφαλίζοντας πρακτικά ότι ο τελευταίος θα παραμείνει προφυλακισμένος, αφού το σύνολο της εγγύησης φθάνει τα οκτώ εκατομμύρια δολάρια.

Τέσσερις κατηγορίες για απαγωγή και τρεις για βιασμό των τριών νεαρών γυναικών στην υπόθεση του Κλήβελαντ απαγγέλθηκαν στον 52χρονο Αριέλ Κάστρο. Νωρίτερα, η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τα ευρήματα στο σπίτι του Άριελ Κάστρο, όπου κρατήθηκαν επί μία δεκαετία οι τρεις νεαρές γυναίκες. Βρέθηκαν σχοινιά και αλυσίδες. Κατηγορίες δεν στοιχειοθετούνται για τα δύο αδέλφια του Κάστρο, Πέντρο και Ονίλ.

«Αναφορικά με τους Πέντρο και Ονίλ Κάστρο: δεν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι αυτοί οι δύο είχαν την οποιαδήποτε ανάμιξη στην τέλεση των εγκλημάτων σε βάρος της Μισέλ, της Τζίνα και της Αμάντα και του ανήλικου παιδιού», δήλωσε ο Βίκτορ Πέρεζ, εισαγγελέας του Κλίβελαντ.

https://www.youtube-nocookie.com/v/9szoe4NInF0?hl=el_GR&version=3 ></iframe></p>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News