Ειδήσεις

Επικουρικές θέσεις γιατρών στα νοσοκομεία του Λασιθίου

Στην απόφαση του Υπουργού Υγείας να συμπεριλάβει στην προκήρυξη θέσεων επικουρικών ιατρών για την ενίσχυση του επιστημονικού προσωπικού των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας και τα νοσοκομεία του Νομού Λασιθίου αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Βουλευτής κ. Πλακιωτάκης Ιωάννης.

«Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών σε επιστημονικό ιατρικό προσωπικό προς όφελος των ασθενών και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας του Λασιθίου σε περίοδο δημοσιονομικής δυσχέρειας όπως η σημερινή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας προκηρύσσονται τετρακόσιες πέντε (405) θέσεις επικουρικών ιατρών σε νοσοκομεία της χώρας εκ των οποίων μία θέση παθολογίας για το Γ.Ν Σητείας, Ιατρικής Βιοπαθολογίας για το Γ.Ν-Κ.Υ Νεαπόλεως, Χειρουργικής για το Γ.Ν Αγίου Νικολάου και Γενικής Ιατρικής για το Κ.Υ Τζερμιάδων.

Η παραπάνω απόφαση είναι προϊόν αλλεπάλληλων επαφών και της άριστης συνεργασίας που είχαμε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας .Η προβολή από την πλευρά μας των πραγματικών αναγκών σε ιατρικό προσωπικό καθώς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία του νομού μας και η επιμονή μας για την άμεση επίλυσή τους έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Νομός μας αξίζει το καλύτερο και το διεκδικεί ».

Σχόλια