default-image

Αλαλούμ σε ντόπιους επιχειρηματίες λόγω ΕΣΠΑ

Κρήτη
Αλαλούμ σε ντόπιους επιχειρηματίες λόγω ΕΣΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή προς τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης έστειλε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ηρακλείου ζητώντας παράταση στην υποβολή των προτάσεων για το ΕΣΠΑ, καθώς όπως υπογραμμίζει έχει προκύψει πρόβλημα που έχει να κάνει με την δυσλειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων για το ΕΣΠΑ.

«Με την παρούσα επιστολή σας επισημαίνουμε το τεράστιο ζήτημα που δημιουργεί στην επιχειρηματική κοινότητα η δυσλειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων για το ΕΣΠΑ», τονίζει ο κ. Αλιφιεράκης και προσθέτει «το Επιμελητήριο Ηρακλείου έχει επανειλημμένως δεχθεί οχλήσεις από τα μέλη του που αγωνιούν για την ένταξη τους στο ΕΣΠΑ, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν τις σχετικές προθεσμίες, όχι με δική τους υπαιτιότητα, αλλά εξαιτίας των προβλημάτων στο διαδικτυακό κόμβο της Γενικής Γραμματείας Επενδύσεων, που δεν τους επιτρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

»Για το λόγο αυτό και εκπροσωπώντας τη μεγάλη επιχειρηματική κοινότητα του Νομού μας, ζητούμε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, κυρίως στις επιχειρήσεις που έχουν λάβει ήδη κωδικούς, ώστε να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News