default-image

Οι μισοί πολίτες δεν πληρώνουν εφορία, ρεύμα, νερό

Κρήτη
Οι μισοί πολίτες δεν πληρώνουν εφορία, ρεύμα, νερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε στάση πληρωμών στην πράξη φαίνεται πως έχει βρει καταφύγιο μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας που αδυνατώντας να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες, αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς σε υπηρεσίες και τράπεζες. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία, την ώρα που το λεγόμενο και μούδιασμα του κόσμου, έχει να κάνει με τον φόβο οικογένειες να χάσουν ό,τι τους απέμεινε από περιουσίες που χτίζονταν επί δεκαετίες.

Οι "πολίτες κατά του χρέους" που καλούν τον κόσμο να πατάξει όπως είπαν τον φόβο για τα υποτιθέμενα χειρότερα, επικέντρωσαν στην ανάγκη σύστασης ενός αντιμνημονιακού μετώπου απ' όλες τις δυνάμεις που σήμερα κατά μόνας διατυπώνουν απόψεις για την εναλλακτική διακυβέρνηση απαλλαγμένοι από το χρέος.

Με το ερώτημα για το αν όντως υπάρχει η δυνατότητα εναλλακτικής διακυβέρνησης, αύριο οι πολίτες κατά του χρέους διοργανώνουν εκδήλωση στο ΕΚΗ στις 19.30 με ομιλητές το Σπύρο Λαπατσιώρα, το Νότη Μαριά, το Γιάννη Μιχελογιαννάκη και τον πρόεδρο του ΕΚΗ.

Της Ράνιας Μωραϊτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News