default-image

3ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας

Κρήτη
3ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο "3ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας", ο οποίος σκοπό έχει την αναψυχή των συμμετεχόντων, καθώς και τη γνωριμία μεταξύ τους, όπως και με τα χωριά τη διαδρομής, χρησιμοποιώντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης.

Η παραπάνω εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποστόλων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Σαμπά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζωφόρων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόνης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού. Με συνδιοργανωνετές την Περιφέρεια Κρήτης,τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και την EUROPE DIRECT στα πλαίσια της φιλίας και συνεργασίας των μελών μας.

Η αφετηρία θα είναι στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Αποστόλων και οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή που περνάει διαδοχικά από τα χωριά Σαμπάς, Ζωφόροι, Βόνη, Θραψανό με τερματισμό στη λίμνη Λιβάδες

Στην λίμνη, μετά το τέλος της διαδρομής θα γίνει εκδήλωση με ζωντανή κρητική μουσική, με την ευγενική χορηγία των κ. Μαλλιωτάκη, κ. Καλλέργη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News