default-image

Για τα αχαλίνωτα πάθη του την "έπεσε" σε 51χρονη

Κρήτη
Για τα αχαλίνωτα πάθη του την "έπεσε" σε 51χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε όρεξη για σεξουαλικές περιπτύξεις και ξαναμμένος, βγήκε στο δρόμο αναζητώντας ερωτική σύντροφο για να τις χαλιναγωγήσει. Κατευθύνθηκε στο σπίτι της 51χρονης στο κέντρο των Χανίων. Αφού παραβίασε ανασφάλιστη πόρτα του σπιτιού, μπήκε μέσα είδε την γυναίκα που είχε βάλει στο μάτι και άρχισε να της ζητά επιτακτικά ερωτική συνεύρεση.

Το αντικείμενο του πόθου που έμεινε με ανοιχτό το στόμα ακούγοντας τον 79χρονο να ζητά επίμονα σεξ, έβαλε τις φωνές. Από την κουζίνα του σπιτιού τη φασαρία άκουσε ο σύζυγος της που πήγε να δει τι συνέβαινε. Έκπληκτος, διαπίστωσε πως ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι τους έκανε στη γυναίκα του ανήθικες προστάσεις.

Φουντωμένος ο παππούς μόλις αντίκρισε το σύζυγο της γυναίκας πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να το σκάσει. Παρότι ο ηλικιωμένος εραστής διώχτηκε, δεν ήταν διατεθειμένος να τα παρατήσει έτσι... εύκολα. Όταν ο άντρας του σπιτιού τον ακολούθησε κυνηγώντας τον στο δρόμο ο θρασύς ερωτύλος δε δίστασε να βγάλει μαχαίρι με λάμα μήκους 22 εκατοστών και να αρχίσει να τον απειλεί.

Για τα καμώματα του ασυγκράτητου ηλικιωμένου ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Με τη σειρά τους ούτε οι αστυνομικοί, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το λόγω για τον οποίο είχαν κληθεί να επιληφθούν… 

Τα καμώματα του 79χρονου εραστή το βράδυ της Τρίτης έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία και έχουν γίνει το πρώτο θέμα των συζητήσεων στα Χανιά και όχι μόνο…

Πλέον ο ερωτιάρης παππούς είναι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη προκειμένου να εξηγήσει την ανάρμοστη για την ηλικία του συμπεριφορά.

Της Μαρίας Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News