default-image

Χωρίς Σαμαρά το προσυνέδριο της Ν.Δ. στην Κρήτη

Κρήτη
Χωρίς Σαμαρά το προσυνέδριο της Ν.Δ. στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απουσία τελικώς του Αντώνη Σαμαρά θα γίνουν οι εργασίες του προσυνεδριακού διαλόγου της Ν.Δ. στη Κρήτη που ξεκινά τη Παρασκευή. Ωστόσο η παρουσία κορυφαίων κομματικών στελεχών αναμένεται έντονη ενώ έχουν προγραμματιστεί επαφές με τη βάση του κόμματος αλλά και με πάνω από 40 κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς και στους 4 νομούς.

Από τα Χανιά ξεκινούν οι εργασίες του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος του προσυνεδρίου, όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος η επαφή με την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς ούτως ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα και να μεταφερθούν στον πυρήνα του κόμματος.

Εκτός από τη συζήτηση με τα κομματικά στελέχη και την βάση του κόμματος το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στις συζητήσεις με τους πάνω από 40 φορείς με του οποίους έχει προγραμματιστεί  συνάντηση για να καταγραφούν προβλήματα και επισημάνσεις που αφορούν τον κάθε κλάδο. Ωστόσο παρά τις περί αντιθέτου αρχικές πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς δε θα δώσει τελικώς το παρών στο Ηράκλειο.

Στα Χανιά το ζήτημα που θα συζητηθεί αφορά την πολιτική κατά τα ναρκωτικών όπου  θα δώσουν το παρόν επιστήμονες και εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Στο Ηράκλειο οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο με βεβαρημένο το πρόγραμμα των 4 διαφορετικών κλιμάκιων ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή στις 11 το πρωί όπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οι κεντρικές εργασίες .

Εισηγήσεις θα γίνουν από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, το γραμματέα της ΚΟ Θανάση Μπούρα, το πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Φίλιππο Ταυρή και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα στελέχη ενώ στις 3 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ για να γίνει ο απολογισμός των εργασιών.

Της Νικολέτας Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News