default-image

Νέες θέσεις ιατρών στα νοσοκομεία Λασιθίου

Κρήτη
Νέες θέσεις ιατρών στα νοσοκομεία Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην απόφαση του Υπουργού Υγείας να συμπεριλάβει στην προκήρυξη θέσεων επικουρικών ιατρών για την ενίσχυση του επιστημονικού προσωπικού των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας και τα νοσοκομεία του Νομού Λασιθίου   αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης  Πλακιωτάκης .

"Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και την  άμεση αντιμετώπιση των αναγκών σε  επιστημονικό ιατρικό προσωπικό προς όφελος των ασθενών και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας του Λασιθίου  σε περίοδο δημοσιονομικής δυσχέρειας όπως η σημερινή.

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας  προκηρύσσονται τετρακόσιες πέντε (405) θέσεις επικουρικών ιατρών σε νοσοκομεία  της χώρας εκ των οποίων μία θέση παθολογίας για το Γ.Ν Σητείας,  Ιατρικής Βιοπαθολογίας για το Γ.Ν-Κ.Υ Νεαπόλεως,  Χειρουργικής για το Γ.Ν Αγίου Νικολάου και Γενικής Ιατρικής για το Κ.Υ Τζερμιάδων.

Η παραπάνω απόφαση είναι προϊόν αλλεπάλληλων επαφών και της άριστης συνεργασίας που είχαμε  με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας .Η προβολή από την πλευρά μας  των πραγματικών αναγκών σε ιατρικό προσωπικό καθώς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία του νομού μας και η επιμονή μας για την άμεση επίλυσή τους έφερε αυτό το αποτέλεσμα.  Ο Νομός μας αξίζει το καλύτερο και το διεκδικεί ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News