default-image

Στους 10 κορυφαίους προορισμούς για το Πάσχα το Ρέθυμνο

Κρήτη
Στους 10 κορυφαίους προορισμούς για το Πάσχα το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γραφικό Ρέθυμνο κατέκτησε επάξια μια θέση στους κορυφαίους προορισμούς των ελλήνων για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, με βάση την καθιερωμένη έρευνα της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών Trivago (www.trivago.gr), που παρουσιάζει τους δημοφιλείς προορισμούς για φέτος το Πάσχα.

Είδηση που σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης στους τοπικούς φορείς που επιτέλους βλέπουν τους κόπους τους για την περαιτέρω ανάπτυξη συνολικά του τουριστικού πακέτου στην περιοχή τους να μην πηγαίνει χαμένη. Όπως μάλιστα υπογραμμίζουν ο στόχος επετεύχθη χάρη στην συμμαχία τριών παραγόντων καλές τιμές, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστες παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, πρώτη στις προτιμήσεις των ελλήνων για το Πάσχα έρχεται η πρωτεύουσα με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 79 ευρώ.

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων είναι τα Φηρά της Σαντορίνης, με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 104 ευρώ, ενώ ο πιο ακριβός πασχαλινός προορισμός είναι το Ναύπλιο με μέση τιμή δίκλινου δωματίου στα 213 ευρώ. Όσο για τον πιο φτηνό προορισμό, αυτός είναι το νησί των Ιπποτών με 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News