default-image

Με τέσσερις η Ελλάδα στη Ντόχα

Σπορ
Με τέσσερις η Ελλάδα στη Ντόχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Τετραπλή εκπροσώπηση θα έχει η Ελλάδα στο πρώτο από τα 14 συνολικά μίτινγκ της IAAF το οποίο θα διεξαχθεί στη Ντόχα και θα ανοίξει την αυλαία των Diamond League την ερχόμενη Παρασκευή (10/5).

Ο Κώστας Φιλιππίδης ξεκινάει από τώρα τις αναμετρήσεις με τους επικοντιστές που αναμένεται να συναντήσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ανάμεσα στους αντιπάλους του κατόχου του πανελληνίου ρεκόρ θα βρίσκονται οι Γερμανοί Μπιορν Ότο και Ράφαελ Χολτσέπε, οι οποίοι κατέκτησαν αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αντίστοιχα.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Λεμπέσης θα βρει απέναντι του στον ακοντισμό τον δύο φορές Ολυμπιονίκη, Αντρέας Θόρκιλσεν, τον Κέσχορν Γουόλκοτ, αλλά και την παραδοσιακή αξία του αγωνίσματος, Τέρο Πιτκαμάκι.

Τον Κώστα Μπανιώτη θα ανταγωνιστούν ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2010, Αλεξάντερ Σουστόφ, και ο "αργυρός" παγκόσμιος πρωταθλητής Αλεξέι Ντμίτρικ. Τέλος, ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο τριπλούν, Δημήτρης Τσιάμης, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον παγκόσμιο πρωταθλητή Κρίστιαν Τέιλορ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News