default-image

Ο Γιάννης Αγγελάκας στο Cine Studio live

Πολιτισμός
Ο Γιάννης Αγγελάκας στο Cine Studio live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει στο Cine Studio live, την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαΐου, με την παρέα του για να παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια, με "καινούριο ήχο και καινούριες αγωνίες",  και μαζί με τα παλαιότερα να ταξιδέψει το κοινό σε γνώριμα και νέα μουσικά μονοπάτια.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά, συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με "ψυχή ταξιδιάρα", που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του.

Ηγέτης και τραγουδιστής στο θρυλικό συγκρότημα Τρύπες έχει χαράξει μόνος του μια από τις πιο εντυπωσιακές καριέρες στην ελληνική μουσική σκηνή.

Η νέα δουλειά του Γιάννη Αγγελάκα αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2013. Το νέο single διατίθεται και για downloading. Περιέχει τα κομμάτια "Σαράβαλο" κ " Γελαστή ανηφόρα" και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου που είναι και ο  προπομπός του νέου του δίσκου.

Ωρα έναρξης: 21:30

Προπώληση: 10 ευρώ/Ταμείο: 12 ευρώ / 10 ευρώ (φοιτητικό/ανέργων).

Σημεία προπώλησης : Stone cocktail bar - Ελευθερουδάκης - Τεχνόπολις.

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 2810823813 - www.texnopolis.net

Cine Studio live Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου, Αλικαρνασσός, Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News