default-image

Τρία ελληνικά νησιά στους 10 φθηνότερους προορισμούς της Ευρώπης

Ελλάδα
Τρία ελληνικά νησιά στους 10 φθηνότερους προορισμούς της Ευρώπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους 10 φθηνότερους προορισμούς στην Ευρώπη συγκαταλέγονται τρία νησιά της χώρας μας, η Κως, η Μήλος και η Ρόδος, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού ιστότοπου "Price of Travel", ο οποίος αξιολογεί τουριστικούς προορισμούς κοντά σε παραλίες που έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν επισκέπτες ανεξαρτήτως της οικονομικής τους επιφάνειας.

Συγκεκριμένα στην πέμπτη θέση του καταλόγου με τους δέκα φθηνότερους προορισμούς βρίσκεται η Κως, για την οποία το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα ξενοδοχεία είναι προσιτά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Αμέσως πιο κάτω, στην έκτη θέση, βρίσκεται η Μήλος «με τις υπέροχες παραλίες της», νησί που είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς - σύμφωνα με το Price of Travel - «οι επισκέπτες είναι εύκολο να βρουν φθηνές πτήσεις από την Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να την επισκεφτούν».

Την όγδοη θέση καταλαμβάνει η Ρόδος, ένα νησί με περίπου 500 ξενοδοχεία και γενικά προσιτές τιμές τόσο στις υποδομές όσο και στις υπηρεσίες, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Price of Travel.

Πρώτη στον κατάλογο των φθηνότερων προορισμών της Ευρώπης είναι η παραλία του Ούλτσινι στο Μαυροβούνιο, δεύτερη η παραλία Σάνι Μπιτς (Sunny Beach) στη Βουλγαρία, τρίτοι είναι οι Άγιοι Σαράντα της Αλβανίας, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται η παραλία Μαμάια στη Ρουμανία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News