default-image

Έφυγαν Καναδοί υπερατλαντικής- Έφτασαν Καναδοί στο Βενιζέλος

Κρήτη
Έφυγαν Καναδοί υπερατλαντικής- Έφτασαν Καναδοί στο Βενιζέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στιγμή που οι Καναδοί "βάζουν χέρι" στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς παίρνουν το μερίδιο της Hochtief αντί άνω του ενός δισ. ευρώ, η πρώτη απευθείας υπερατλαντική πτήση από τον Καναδά στο Ηράκλειο αναχωρεί από την Κρήτη.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Μ. Πέμπτης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου αεροσκάφος το οποίο αφίχθη απευθείας από το Τορόντο-Μόντρεαλ του Καναδά. Το αεροσκάφος τύπου airbus 310 της εταιρείας Αir Transat μετέφερε 227 επιβάτες οι οποίοι βρέθηκαν στην Κρήτη για τις ανάγκες συνεδρίου πληροφορικής.

Στην επιστροφή για τον Καναδά η πτήση γίνεται μέσω Λονδίνου.

Η είδηση είχε σκορπίσει χαμόγελα αφού αεροσκάφη τύπου airbus 310 προσγειώνονται - αν και όχι πολύ συχνά - στο Ηράκλειο, αλλά εκείνο που θεωρείται τουλάχιστον ασυνήθιστο και εξέπληξε ευχάριστα στελέχη του αεροδρομίου και του τουρισμού ήταν η απευθείας υπερατλαντική πτήση που έφτασε στην πόλη, καθώς μέχρι σήμερα πάντα χρησιμοποιείτο ενδιάμεσος σταθμός σε τόσο μεγάλα ταξίδια. Έτσι χωρίς ταλαιπωρία και με περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους οι επισκέπτες μπορούν να επισκέπτονται την Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News