default-image

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ Χανίων την Πέμπτη

Κρήτη
Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ Χανίων την Πέμπτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική εκδήλωση για τα 68 χρόνια από τη μεγάλη Αντιφασιστική νίκη στην Αγυιά δίπλα στις δικαστικές φυλακές διοργανώνει την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 19.00 το βράδυ το ΚΚΕ Χανίων.

…. Όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες κομμουνιστές και άλλοι πατριώτες,

από τους φασίστες μεταξύ αυτών το μέλλος της Κεντρικής Επιτροπής

και Γραμματέας της Επιτροπής Κρήτης Βαγγέλης Κτιστάκης…. Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εμπνεόμαστε συνεχίζει Από την Κόκκινη Σημαία που ύψωσε στο Ράιχσταγκ ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο, εξοντώνοντας το ναζιστικό τέρας, από την καθοριστική συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης στη συντριβή των δυνάμεων του φασισμού.

 Διδασκόμαστε από την επιχείρηση της ΕΕ, της αστικής τάξης και των κομμάτων της να διαστρεβλώσουν την Ιστορία, να συκοφαντήσουν τους κομμουνιστές και τη Σοβιετική Ένωση, για να αθωώσουν τον καπιταλισμό δεν πρέπει να περάσει.

 Συνεχίζουμε και θα νικήσουμε αξιοποιώντας την ιστορική πείρα, βγάζουμε συμπεράσματα σήμερα που η καπιταλιστική οικονομική κρίση βαθαίνει και το σύστημα αξιοποιεί την εθνικοσοσιαλιστική φασιστική Χρυσή Αυγή για το χτύπημα του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Η δύναμη του λαού βρίσκεται στη Λαϊκή Συμμαχία. Μόνο μια ισχυρή αντικαπιταλιστική - αντιμονοπωλιακή συμμαχία της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολουμένων, της νεολαίας, των γυναικών, της φτωχής αγροτιάς μπορεί να πολεμήσει αποφασιστικά και το φασισμό, τελικά να εξαλείψει τη μήτρα που τον γεννά. Η ανατροπή της σοσιαλιστικής οικοδόμησης με την επικράτηση της αντεπανάστασης δεν αναιρεί την αναγκαιότητα και επικαιρότητα της σοσιαλιστικής εξουσίας.

 Στον 21ο αιώνα η εργατική τάξη με μεγαλύτερη ωριμότητα και σταθερότητα θα κατακτήσει την πολιτική εξουσία, θα οικοδομήσει το σοσιαλισμό - κομμουνισμό και θα οργανώσει την οικονομία με κριτήριο την ικανοποίηση των κοινωνικών λαϊκών αναγκών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News