default-image

Aφήνει πίσω του 2 κόρες και σύζυγο ο 47χρονος εγκαυματίας

Κρήτη
Aφήνει πίσω του 2 κόρες και σύζυγο ο 47χρονος εγκαυματίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαύρο Πάσχα έζησε η οικογένεια του 47χρονου εγκαυματία ο οποίος είχε τραυματιστεί από έκρηξη στην Αμμμουδάρα την ώρα ανεφοδιασμού και νοσηλευόταν στην Αθήνα. Δυστυχώς για τον άτυχο άνδρα το θαύμα για το οποίο προσευχόταν η οικογένεια δεν ήρθε...

Ο 47χρονος δεν τα κατάφερε παρά τη σκληρή μάχη ,που έδωσε εδώ και 15 ημέρες, για να κρατηθεί στη ζωή .Τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή  στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του  νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα .

Από την πρώτη στιγμή διασώστες και γιατροί χαρακτήρισαν την κατάσταση του κρίσιμη. .Τα εγκαύματα που υπέστη στα χέρια το κεφάλι και την πλάτη μετά  το ατύχημα κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού δεξαμενής ξενοδοχείου στην Αμμουδάρα  με υγραέριο ,σοβαρότατα.Αμέσως μετά το ατύχημα που σημειώθηκε  στις 22 Απριλίου το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική.

Παρά τη βεβαρημένη κατάσταση υγείας του λόγω των  εκτεταμένων εγκαυμάτων ο άτυχος άνδρας διατηρούσε τις αισθήσεις του .Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου  και αμέσως κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Για τη μεταφορά του στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου της Αθηνάς επιστρατεύθηκε C 130 .Όμως παρά την άμεση κινητοποίηση και τις προσπάθειες των γιατρών ο Νεκτάριος Μακρυγιαννάκης δεν τα κατάφερε .

Ο 47χρονος από τη Βαγιωνιά που τυλίχθηκε στις φλόγες δίπλα στο βυτιοφόρο στο οποίο εργαζόταν ,άφησε πίσω του τις δυο κόρες του και την γυναίκα του που ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο αγαπημένος πατέρας και σύζυγος έφυγε με αυτόν τον τραγικό τρόπο  από τη ζωή.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τις επόμενεςημέρες όταν η σωρός του θα μεταφερθεί από την Αθήνα στο Ηράκλειο .

Της Μαρίας Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News