default-image

Τέταρτο σοκ σε λίγες μέρες στην Κρήτη - Μπαράζ αυτοκτονιών (Ηχητικό)

Κρήτη
Τέταρτο σοκ σε λίγες μέρες στην Κρήτη - Μπαράζ αυτοκτονιών (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άγιες ημέρες των εορτών, αντί να φέρουν πιο κοντά τους Κρητικούς, φαίνεται ότι τους απομάκρυναν. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι 4 άνθρωποι ένιωσαν ότι τους "έπνιξαν" τα προβλήματα και επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους…

Η τέταρτη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ημέρες στην Κρήτη σημειώθηκε σήμερα. Το πρωί στο σπίτι του στο Αρώνι Ακρωτηρίου, στα Χανιά, ένας 70χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο.

Οι φωνές της συζύγου του σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά, που έσπευσε για βοήθεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς για τον άνδρα ήταν ήδη αργά.

Τα αίτια διερευνά η Αστυνομία.

Για το θέμα των αλλεπάλληλων αυτοκτονιών μίλησε στον 9,84 και ο ψυχολόγος Νίκος Παπανικολάου.  

Τρεις ακόμη οι αυτοκτονίες

Χθες το πρωί βρέθηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος στα Ραπανιανά, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έθεσε τέλος στη ζωή του .

Πυροβολήθηκε 28χρονος

Δραματικές ώρες ζει μία ακόμη οικογένεια που είδε το παιδί της να χάνεται ανήμερα του Πάσχα.

Ο άτυχος 28χρονος που βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι στο Ζαρό Ηρακλείου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, γιος συνταξιούχου αστυνομικού.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για αυτοκτονία με κίνητρα προσωπικά.

Δραματικό τέλος για μητέρα δύο παιδιών

Δραματικό φινάλε υπήρξε και για μια νεαρή κοπέλα, μητέρα δύο παιδιών, στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας της 34χρονης, που την αναζητούσε, τη βρήκε απαγχονισμένη, καθώς αυτή τη φορά κατάφερε να υλοποιήσει το απονενοημένο διάβημα που είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν.

Σύμφωνα, πάντως, με αναφορές κατοίκων της περιοχής, η 34χρονη αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα μετά το χωρισμό της, τα οποία την είχαν κλονίσει.

«Δεν ευθύνεται από μόνη της η οικονομική κρίση, για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα αναφορικά με την τάση των αυτοκτονιών», είπε στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο ψυχολόγος Νίκος Παπανικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News