Ειδήσεις

Θα παρέμβουν για αναστολή ιδιωτικών πλειστηριασμών

Παρέμβαση για αναστολή ιδιωτικών πλειστηριασμών από τράπεζες, την Τετάρτη 8/5/13 και ώρα 15:45 με την παρουσία πολιτών του Ηρακλείου, σχεδιάζει η κίνηση λαϊκή στάση πληρωμών.

Την Κυριακή 28/4/13 πραγματοποιήθηκε στην πλ. Ελευθερίας η τέταρτη λαϊκή συνέλευση του κινήματος για την λαϊκή στάση πληρωμών σε Εφορία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ, όπου αποφασίστηκαν οι επόμενες δράσεις:

1) Να συνταχθεί επιστολή,η οποία θα αποσταλλεί στο Ε.Κ.Η. και σε όλους τους φορείς και τα συνδικάτα που βρίσκονται υπό την σκέπη του,καθώς και στην ΑΔΕΔΥ,όπου θα τους ενημερώνει για την δράση της Λ.Σ.Π. στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου και ζητώντας την συμπαράστασή τους στην κίνηση αυτή.

2) Να γίνει εκ νέου προώθηση της ομάδας μας,μέσω αφισών και φυλλαδίων που θα τυπωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

3)Να υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το περιεχόμενο των πληστειριασμών,για να υπάρχει παρέμβασή μας,όταν και μόνο υπάρχει αντιδικία ανάμεσα σε ιδιώτες και τράπεζες.

3)Να παραστούμε στην πορεία διαμαρτυρίας του Ε.Κ.Η. την Μ.Τετάρτη 1/5 για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

4)Παρέμβαση για αναστολή ιδιωτικών πλειστηριασμών από τράπεζες, την Τετάρτη 8/5/13 και ώρα 15:45 με την παρουσία πολιτών του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση:

-Καλούμε όλους τους πολίτες,να παρεβρεθούν στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί,να αναστείλουμε τον πλειστηριασμό-κλοπή της περιουσίας συμπολιτών μας,από τα τραπεζικά κοράκια.

5)Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η πέμπτη Γενική Συνέλευση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, την Κυριακή 12/5/13 και ώρα 18:30 στην πλατεία Ελευθερίας.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

Σχόλια