default-image

Άναψαν τα αίματα - Δύο τραυματίες

Κρήτη
Άναψαν τα αίματα - Δύο τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο τραυματισμοί νεαρών ατόμων απασχολούν τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο, καθώς στο ΠΑΓΝΗ έχουν καταλήξει δύο τραυματίες, από συμβάντα που εκτυλίχθηκαν στην ενδοχώρα του νομού.

Νεαρό άτομο τραυματισμένο από πυροβόλο όπλο στα άκρα νοσηλεύεται από το μεσημέρι στο ΠΑΓΝΗ μετά από επεισόδιο στα Βορίζια.

Ο 24χρονος, ο οποίος κατέληξε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, φαίνεται πως τραυματίστηκε στη διάρκεια ένοπλου επεισοδίου, τα αίτια του οποίου παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή αδιευκρίνιστα για την Αστυνομία. Ο ίδιος μάλιστα τηρούσε σιγή ιχθύος μέχρι τη στιγμή που κλήθηκε να καταθέσει στις Αρχές.

Ωστόσο φαίνεται πως καβγάδισε άγρια με άλλο νεαρό άτομο. Έχοντας πιει πολλά παραπάνω ποτηράκια και με τα όπλα ανά χείρας το κακό δεν άργησε να γίνει. Το γλέντι από τις μπαλοθιές λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.

Τραυματισμός και στο Αρκαλοχώρι

Αργά το απόγευμα στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε ένας ακόμη νεαρός τραυματίας, αυτή τη φορά από το Αρκαλοχώρι. Το αλκοόλ κοινός παρανομαστής και σε αυτή την περίπτωση.

Ο νεαρός, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χωρίς να μπορεί να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.

Πιθανολογείται πάντως ότι προκλήθηκαν από πτώση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News