default-image

Καταγγέλλει εμπρησμό ο ιδιοκτήτης του οίκου νυφικών

Κρήτη
Καταγγέλλει εμπρησμό ο ιδιοκτήτης του οίκου νυφικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμπρηστική ενέργεια καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του οίκου νυφικών που λίγο έλειψε να γίνει παρανάλωμα του πυρός ξημερώματα του Πάσχα, με γραπτή δήλωση την οποία κοινοποίησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για το περιστατικό το οποίο αντιμετώπισε η Πυροσβεστική στην αποθήκη της επιχείρησης που βρίσκεται στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο.

Η φωτιά απείλησε ολόκληρη την πολυκατοικία στην οποία στεγάζεται η επιχείρηση, ενώ στο σημείο έσπευσαν 5 άνδρες με 2 οχήματα που ρίχτηκαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία προκάλεσε τελικά υλικές ζημιές.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

"Εδώ και καιρό σχεδιάζουμε και έχουμε βάλει σε εφαρμογή την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας. Τη δημιουργία του πρώτου Wedding Cafe στην Ελλάδα στη λεωφόρο Κνωσού 93. Το τελευταίο τριήμερο όπου άρχισε να γίνεται αισθητή αυτή η αλλαγή, ενημερωθήκαμε από τις Αρχές ότι υπάρχουν έντονες και επαναλαμβανόμενες καταγγελίες για τις εργασίες που γίνονται στο κατάστημά μας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το βράδυ του Μ. Σαββάτου δεχτήκαμε μια άτιμη εμπρηστική επίθεση, με στόχο την πλήρη καταστροφή του οίκου μας, που συνάμα έθετε σε κίνδυνο και την ακεραιότητα ολόκληρης της πολυκατοικίας αλλά και τις ζωές των ενοίκων.

Ευτυχώς χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την οποία ευχαριστούμε θερμά, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Απομένει η εξιχνίαση της υπόθεσης από τις αρμόδιες Αρχές. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να καθησυχάσουμε τους πελάτες μας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ως προς τη λειτουργία του οίκου μας ", σύμφωνα με την ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο ιδιοκτήτης του οίκου νυφικών Δημήτρης Λαμπράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News