default-image

Συναγερμός και στην ΕΥΠ για το Συρο-Βρετανό "κομάντο"

Ελλάδα
Συναγερμός και στην ΕΥΠ για το Συρο-Βρετανό "κομάντο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απροσδόκητη  τροπή πήρε η υπόθεση της μεταφοράς στρατιωτικού υλικού από έναν 48χρονο Βρετανό υπήκοο ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, καθώς αποκαλύφθηκε ότι κατάγεται από τη Συρία! Μετά την εξέλιξη αυτή, ενημερώθηκε και η ΕΥΠ για την κατάσχεση του εξοπλισμού που συνήθως φέρουν… κομάντος!

Το γεγονός  ότι ο 48χρονος μετέφερε το φορτίο για το οποίο δε διέθετε τα απαιτούμενα παραστατικά και άδεια από την αρμόδια Αρχή με ένα συμβατικό φορτηγό δείχνει ότι είχε σκοπό να περάσει απαρατήρητος ώσπου να φτάσει στον προορισμό του.

Ποιος ήταν αυτός, δεν αποκαλύπτει στις ερωτήσεις των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, αλλά ούτε και στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συριακής  καταγωγής Βρετανός μετέφερε τρεις σκοπευτικές διόπτρες, έντεκα φορητούς πομποδέκτες με 15 φορτιστές, τρία δορυφορικά τηλέφωνα, ένα ζευγάρι κιάλια νυκτός, 15 αντιασφυξιογόνες μάσκες και εννέα στολές στρατιωτικού τύπου που κατασχέθηκαν μαζί με το φορτηγό του, το οποίο ερευνάται σε ποιον ανήκει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News