default-image

Εκατοντάδες άνθρωποι στο Γεύμα Αγάπης στο Ηράκλειο

Κρήτη
Εκατοντάδες άνθρωποι στο Γεύμα Αγάπης στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι φιλοξενήθηκαν σήμερα στο Γεύμα Αγάπης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με πρωτοβουλία της οικογένειας Καλαθάκη στο Ηράκλειο. Αριθμός που αναδεικνύει το μέγεθος των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες οικογένειες στο Ηράκλειο.

Το τραπέζι αυτή τη φορά, αντί για το γνώριμο χώρο της Λότζιας, μεταφέρθηκε στο Κτήμα Καλαθάκη στους Μαλάδες, που άνοιξε τις πόρτες του για να φιλοξενήσει κατά το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων.

Σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίου Ιωάννη Ελεήμονα και των Δειλινών, στο γεύμα παρακάθισαν εκατοντάδες άνθρωποι.

Ηλικιωμένοι αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ακόμη και για την καθημερινή τους επιβίωση, όλοι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν όπως κάθε ελληνική οικογένεια επιθυμεί, χωρίς να λείψει τίποτα από το τραπέζι τους, χωρίς τα μικρά παιδιά να στερηθούν έστω για σήμερα την ανεμελιά και το χαμόγελο με το οποίο έδωσαν χρώμα στην εκδήλωση.

Μαζί με τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες γιόρτασαν αφενός τα μέλη της οικογένειας Καλαθάκη και το προσωπικό της Kappa Group, που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό γα να προετοιμάσει το γεύμα και να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα το Πάσχα και αφετέρου ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης.

Ο κ. Ειρηναίος εξήρε την πρωτοβουλία της οικογένειας Καλαθάκη και όλων των επιχειρήσεων της πόλης του Ηρακλείου που στηρίζουν το θεσμό του Γεύματος Αγάπης εδώ και αρκετά χρόνια, υπενθυμίζοντας την ευθύνη όλων μας απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News