default-image

Μήνυμα παραμονής από Βιτόλο

Ποδόσφαιρο
Μήνυμα παραμονής από Βιτόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Τενερίφη ο Βίκτορ Βιτόλο έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα παραμονής στην διοίκηση του Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης περιόδου. Το θέμα, βέβαια, είναι ο Ισπανός μέσος να δεχθεί την μείωση των αποδοχών του για να συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και τη νέα σεζόν...

Ο Βιτόλο αποβλήθηκε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Βέροια και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο μπαράζ με την Ξάνθη. Κατά συνέπεια βρίσκεται με σχετική άδεια στην πατρίδα του και με αφορμή την παρουσία του εκεί πήγε στις εγκαταστάσεις της Τενερίφης, ομάδα απ' την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Βιτόλο είχε τετ α τετ προπονητή και τους παράγοντες της ομάδας και στην συνέχεια έκανε δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ισπανικό σύλλογο, αλλά και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Από τα λεγόμενά του, γίνεται αντιληπτό ότι ο Ισπανός θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο το ζήτημα είναι πως η ΠΑΕ δεν μπορεί να αντέξει το ύψος του και του έχει κάνει πρόταση για... ψαλίδι στις αποδοχές του. Το αν το δεχθεί θα φανεί προσεχώς.

Για την ώρα, πάντως ο Βιτόλο, δήλωσε στους συμπατριώτες του: "Εχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Είμαι καλά στην ομάδα, ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος από την απόδοση μου και για να πω την αλήθεια όταν νιώθεις κάπου ότι σε εκτιμούν και εσύ νιώθεις καλά θέλεις να παραμείνεις".

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τενερίφη, σχολίασε: "Ήμουν στην Τενερίφη από μικρό παιδί, αρχικά ball boy και στην συνέχεια στην επαγγελματική ομάδα, οφείλω πολλά στον σύλλογο. Έχω πει ότι κάποια στιγμή μπορεί να επιστρέψω στην ομάδα, δεν ξέρω πότε είναι όμως πιθανό, άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις".

Πηγή: sport.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News