default-image

Πάτρα: Φρίκη από την πρωτοφανή υπόθεση ασέλγειας

Ελλάδα
Πάτρα: Φρίκη από την πρωτοφανή υπόθεση ασέλγειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας με δύο γονείς ηλικίας 40 ετών να κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους, δύο κορίτσια και ένα αγόρι. 

Σε βάρος των δύο έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ' εξακολούθηση και της αιμομιξίας ενώ αναμένεται μετά τη 1 το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής να περάσουν την πόρτα του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας είπε ενώπιον του εισαγγελέα ότι ήθελε «να κάνει άντρα» τον γιο του και γι' αυτό τον «έβαζα να βιάζει τη μάνα του».

Η μητέρα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι φοβόταν τις αντιδράσεις του συζύγου της και γι' αυτό συναινούσε στις πράξεις στις οποίες την υποχρέωνε. Από την πλευρά του ο 40χρονος πατέρας υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι δύο κόρες, ηλικίας 17 και 16 ετών κατήγγειλαν στο Χαμόγελο του Παιδιού το περιστατικό. 

Τα δύο κορίτσια και το αγόρι έδιναν όλη τη νύχτα κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της οικογένειας  διέμεναν στην περιοχή της Λεύκας στις εργατικές κατοικίες και είχαν υψώσει ένα τείχος από λουλούδια γύρω από το σπίτι τους ώστε να μη φαίνονται.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News