default-image

Πάσχα με χαμόγελα για τον Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Πάσχα με χαμόγελα για τον Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα με πολλά χαμόγελα θα κάνουν στον Εργοτέλη, με την ψυχολογία να είναι σε υψηλά επίπεδα μετά το "τρία στα τρία" στα προηγούμενα ματς.

Ο Εργοτέλης κοιτάζει με αισιοδοξία τη συνέχεια στη Φούτμπολ Λιγκ, με το άγχος πλέον για την άνοδο να έχει μεταφερθεί στις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Οι "κιτρινόμαυροι" είναι ξεκάθαρο ότι κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του στόχου της ανόδου και η ομάδα αυτή τη στιγμή δείχνει δυναμική και πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Στα πέντε ματς που απομένουν με Παναιτωλικό (εκτός έδρας), Εθνικό Γαζώρου (στο Παγκρήτιο), Παναχαϊκή στην Πάτρα, Θρασύβουλο εντός και φινάλε με Νίκη στο Βόλο, ο Εργοτέλης υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί 9 με 10 βαθμούς για να εξασφαλίσει την παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη χρόνια.

Στις τάξεις της ομάδας έχει δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης, με το δίδυμο των Λαμπράκη-Πλεσίτη να έχει δώσει την ώθηση για την αλλαγή ψυχολογίας, κάτι που έχει φανεί ιδιαίτερα στην απόδοση του Μάρις Βερπακόφσκις, στον οποίο στηρίζουν πολλά στα ματς που απομένουν.

Οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας έχουν κυρίως το χαρακτήρα αποφόρτισης, καθώς τα τρία προηγούμενα παιχνίδια έγιναν μέσα σε διάστημα 10 ημερών και είναι απαραίτητες οι ανάσες πριν ο Εργοτέλης μπει στην τελική ευθεία. Σε αυτό θα βοηθήσει και το ρεπό που θα δοθεί τόσο τη Μεγάλη Παρασκευή όσο και την Κυριακή του Πάσχα...

Ουσιαστικά από Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το ματς αυτό θα γίνει στο Αγρίνιο την Παρασκευή 10 Μαΐου και αναμένεται όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να γίνει το μεγαλύτερο βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News