default-image

Η απάντηση της Σούπερ Λίγκας στις απειλές!

Ποδόσφαιρο
Η απάντηση της Σούπερ Λίγκας στις απειλές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πράξουν τα «δέοντα» για την ασφαλή τέλεση του μπαράζ Παναθηναϊκός – Σκόντα Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη ζητά η Σούπερ Λίγκα από τα αρμόδια όργανα με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τα μηνύματα με σπρέι στους τοίχους του κτιρίου που εδρεύει.

«Αλίμονο αν αποδεχθούμε ως οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά και ως ευνομούμενη Πολιτεία ότι η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

"Η Super League δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με τους ανώνυμους συντάκτες της συγκεκριμένης απαράδεκτης ανακοίνωσης.

Η Super League, σύμφωνα με τους κανονισμούς (ΚΑΠ Αρθρο 8, παρ. 5) όρισε τον αγώνα με τη σύμφωνη γνώμη, ως όφειλαν, του Ερασιτεχνη Πανιωνίου αλλα και της ΠΑΕ Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όπως είναι αυτονόητο ζητά από την Πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανά της να πράξουν τα δέοντα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αλίμονο αν αποδεχθούμε ως οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά και ως ευνομούμενη Πολιτεία ότι η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Τέλος είναι προφανές ότι η ΣΛ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της και απέναντι στους ανώνυμους συντάκτες της ανακοίνωσης αλλά και απέναντι σε εκείνους που προέβησαν σε βανδαλισμούς στα γραφεία της διοργανώτριας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News