default-image

Στο Ηράκλειο φέτος το Κύπελλο "Μάχης Κρήτης"

Ποδόσφαιρο
Στο Ηράκλειο φέτος το Κύπελλο "Μάχης Κρήτης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣ Ηρακλείου ανέλαβε τη φετινή διοργάνωση για το "29ο Παγκρήτιο Κύπελλο Μάχης της Κρήτης" με τη συμμετοχή των Μικτών ομάδων των Ενώσεων του νησιού, προς τιμήν των πεσόντων ηρώων και αγωνιστών της Μάχης της Κρήτης.

Η διοργάνωση θα γίνει την Κυριακή 26 Μαΐου στο Μαρτινέγκο, με τους ημιτελικούς να γίνονται το πρωί και το μικρό και το μεγάλο τελικό να διεξάγονται το απόγευμα. Στο Κύπελλο αυτό είναι υποχρεωτική η συμμετοχή όλων των Μικτών ομάδων των Ενώσεων της Κρήτης και συμμετέχουν σε αυτό ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1 Ιανουαρίου 1997 και μεταγενέστερα, όπως αποφασίστηκε στην κοινή σύσκεψη που έγινε την περασμένη Κυριακή στα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Διαιτητές των αγώνων για λόγους οικονομικούς ορίστηκαν με ομόφωνη απόφαση αξιολογημένοι διαιτητές στις Εθνικές κατηγορίες του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου. Όλοι οι αγώνες είναι απλοί, διάρκειας 70 λεπτών (δύο 35λεπτα) και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι (δε θα υπάρξει παράταση). Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Α' ημιτελικός (ώρα 10:00)

Β' ημιτελικός (ώρα 11:30)

Μικρός τελικός (ώρα 16:30)

Ηττημένοι ημιτελικών

Μεγάλος τελικός (ώρα 18:00)

Νικητές ημιτελικών

Σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια και σε όλους τους ποδοσφαιριστές θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα. Στις Ενώσεις θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα με παράσταση τη Μάχη της Κρήτης 1941.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News