Ειδήσεις

Από το μπαρ κατέληξε στο χειρουργείο λόγω πυροβολισμών!

Σε απίστευτη περιπέτεια εξελίχθηκε η διασκέδαση για μια 25χρονη κοπέλα στο Ηράκλειο, η οποία κατέληξε τελικά στο νοσοκομείο! Συγκεκριμένα στο χειρουργείο οδηγήθηκε το πρωί η νεαρή γυναίκα, η οποία το βράδυ δέχτηκε σφαίρα στο πόδι την ώρα που έβγαινε από καφετέρια-μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου μαζί με τα αδέρφια της.

Τα τρία αδέρφια σύμφωνα με πληροφορίες έτυχε να περνούν από το σημείο όπου δυο ένοπλοι άνδρες κυνηγούσαν έναν τρίτο και είχαν ανοίξει πυρ εναντίον του. Για κακή τους τύχη μια από αυτές τις σφαίρες έμελε να χτυπήσει την νεαρή κοπέλα. Τα αδέρφια άκουσαν έναν πυροβολισμό, και στο δεύτερο η 25χρονη κοπέλα αισθάνθηκε ένα κάψιμο στο πόδι. Όπως διαπίστωσε στη συνέχεια, δεν επρόκειτο για βεγγαλικό - όπως αρχικά πίστεψαν - αλλά για σφαίρα που καρφώθηκε στο πόδι!

Το πρωί η τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου οι γιατροί να αφαιρέσουν από το αριστερό κάτω άκρο της τη σφαίρα. Ευτυχώς την τραυμάτισε σε σημείο που η ζωή της δε διατρέχει κίνδυνο.

Η απίστευτη περιπέτεια των νεαρών παιδιών που είχαν πάει στο κέντρο του Ηρακλείου για να διασκεδάσουν και από τύχη δεν έχασαν τη ζωή τους ,αναστάτωσε τους καταστηματάρχες της περιοχής που καταδικάζουν το περιστατικό και ζητούν τα άτομα που το προκάλεσαν να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας που έχει αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης αναζητά τους δράστες αλλά και το άτομο που κυνηγούσαν και είχαν στο στόχαστρο, ενώ η 25χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Από το νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία που πήρε καταθέσεις από τα αδέρφια.

Της Μαρίας Μαυρομάτη

Σχόλια