default-image

H Μπάγερν πάτησε ξανά την Μπαρτσελόνα!

Ποδόσφαιρο
H Μπάγερν πάτησε ξανά την Μπαρτσελόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Γερμανοί ξανάρχονται! Σαν… οδοστρωτήρας πέρασε από το «Καμπ Νου» η Μπάγερν Μονάχου κερδίζοντας με 0-3 την Μπαρτσελόνα σε άλλη μία ποδοσφαιρική παράσταση για την ανίκητη ομάδα του Γιουπ Χάινκες. Η Μπάγερν πέρασε με συνολικό σκορ 7-0, μετά και τα τέσσερα γκολ που είχε βάλει στον πρώτο αγώνα.

Έτσι, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την πρόκρισή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ στις 25 Μαΐου, εκεί όπου την περιμένει η Μπορούσια Ντόρτμουντ στον γερμανικό εμφύλιο!

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν εξαιρετική ενώ η Μπάρτσα, χωρίς τον Μέσι ο οποίος έμεινε στον πάγκο λόγω του τραυματισμού του, ήταν σε άσχημη βραδιά, όπως είχε γίνει και την περασμένη εβδομάδα. Ήταν η... απόλυτη αποκαθήλωση στην κυριαρχία της Μπαρτσελόνα τα προηγούμενα χρόνια...

Στο α' ημίχρονο, η Μπάγερν είχε πιο κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει αφού ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις ενώ οι Καταλανοί δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των Βαυαρών. Στο β' μέρος, η Μπάγερν με χαρακτηριστική άνεση βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ρόμπεν να κάνει το 0-1, τον Πικέ με αυτογκόλ το 0-2 και τον Μίλερ το 0-3, παγώνοντας ολοκληρωτικά το «Καμπ Νου».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Αντριάνο, Τσάβι (55' Αλέξις), Σονγκ, Ινιέστα (65' Τιάγκο), Πέδρο, Φάμπρεγας, Βίγια.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ (77' Ραφίνια), Μπόατενγκ, Βαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Ρόμπεν, Χάβι Μαρτίνεθ (74' Τιμοστσουκ), Μίλερ, Σβαϊνστάιγκερ (67' Γκουστάβο), Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News