default-image

Έκρηξη με 47χρονο οδηγό εγκαυματία - Μεταφέρεται στην Αθήνα

Κρήτη
Έκρηξη με 47χρονο οδηγό εγκαυματία - Μεταφέρεται στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" έφτασε απόψε με C 130 ο 47χρονος εγκαυματίας, που τραυματίστηκε έπειτα από έκρηξη σε βυτιοφόρο που οδηγούσε ο ίδιος και η οποία σημειώθηκε   νωρίς το μεσημέρι στην Αμμουδάρα στο ύψος του "Απολλώνιου"

Ο 47χρονος οδηγός, που είχε τις αισθήσεις του κατά την παραλαβή του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Όμως τα εγκαύματα στο κεφάλι, στην πλάτη και τα χέρια που άγγιζαν συνολικά στο 70% του σώματός του ήταν τόσο βαριά που κρίθηκε απαραίτητη η άμεση μεταφορά του στην Αθήνα και νοσηλεία του στην μονάδα εγκαυματών του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βυτιοφόρο μετέβη στο χώρο του ξενοδοχείου για να γίνει ανεφοδιασμός με υγραέριο. Στη διάρκεια της διαδικασίας - εξαιτίας ατυχήματος - υπήρξε ανάφλεξη και αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να επικρατήσει πανικός στο σημείο.

Στο χώρο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα και 6 άνδρες, που έσβησε τη φωτιά προκειμένου το ΕΚΑΒ να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρει το 47χρονο εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Της Μαρίας Μαυρομάτη - Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News