default-image

Παράταση ή πρωταθλητής στο τοπικό μπάσκετ

Μπάσκετ
Παράταση ή πρωταθλητής στο τοπικό μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωνία συνεχίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ των ανδρών, καθώς Ηρόδοτος και Χάνδακας άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς στον πρώτο μεταξύ τους τελικό.

Η ομάδα του Μιχάλη Κανάκη έκανε την έκπληξη, νίκησε τους "κυανόλευκους" στο κλειστό της Αλικαρνασσού, μείωσε σε 2-1 (μεταφέρονται τα αποτελέσματα της α' φάσης, όπου ο Ηρόδοτος προηγούνταν με 2-0) και έχει την ευκαιρία απόψε στις 8 μ.μ. να ισοφαρίσει τη σειρά και να τα παίξει όλα για όλα το επόμενο Σάββατο για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την πλευρά της η ομάδα του Μανόλη Δημητριάδη στοχεύει στη νίκη τίτλου με πρωταρχικό στόχο να παίξει καλύτερο μπάσκετ σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Όπως επισήμανε και ο Χρήστος Μαυρόπουλος, "απογοητευτήκαμε από την εμφάνισή μας στο πρώτο παιχνίδι, παρά τα ελαφρυντικά που είχαμε. Κάναμε τη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση και ο Χάνδακας μάς νίκησε δίκαια. Η σαββατιάτικη αναμέτρηση θα είναι διαφορετική και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι πλέον έχουμε βρει ρυθμό και ενδιαφέρον στις προπονήσεις και αυτό θα φανεί στο δεύτερο παιχνίδι".

Στο Χάνδακα, μετά τη νίκη, το ηθικό έχει αναπτερωθεί και όχι άδικα, αφού η ομάδα μπορεί να πει κανείς ότι έχει υπερβεί τους στόχους της. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Γιάννη Βισκαδουράκη, ο οποίος επισήμανε: "Πάμε με τη λογική του πρώτου αγώνα: Χωρίς άγχος, καθώς ήδη έχουμε πετύχει το στόχο μας. Θεωρώ ότι, εάν καταφέρουμε να περιορίσουμε τα ατού του Ηροδότου και βρούμε λύσεις στην πίεση του αντιπάλου, θα μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Το άγχος θα το έχουν οι παίκτες του Ηροδότου. Θεωρώ ότι θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι".

Διαιτητές του 2ου τελικού θα είναι οι κ. Γιαννακουδάκης και Βαλούρδος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News