default-image

Δίκαια Κυπελλούχος ο Ηρόδοτος, 1-0 τον Γιούχτα (video)

Ποδόσφαιρο
Δίκαια Κυπελλούχος ο Ηρόδοτος, 1-0 τον Γιούχτα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, επικρατώντας 1-0 του Γιούχτα στο Παγκρήτιο Στάδιο, σε ένα αγώνα γιορτή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, κατέκτησε το έκτο τρόπαιο της ιστορίας της, με "χρυσό" σκόρερ στο 79' τον Σάκη Γεωργόπουλο.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού ήταν ανώτερος από τους Αρχανιώτες, είχε περισσότερες ευκαιρίες και η επικράτησή του ήταν δίκαιη. Οι «πράσινοι», βέβαια, διαμαρτύρονται πως το γκολ των αντιπάλων ήταν οφ σάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει, σε μια δύσκολη φάση. Νωρίτερα, βέβαια, και συγκεκριμένα στο 72' ο κ. Ζαχαριουδάκης μπερδεύτηκε και αντί να παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα τον Ανυφαντάκη, που θα ήταν η δεύτερη, την έδωσε στο Χαλκιαδάκη και οι ηττημένοι συνέχισαν κανονικά με έντεκα.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, αφού στο 93' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φράγκος.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Δ. Ζαφείρης, Φράγκος, Μαγάκης (88' λ.τρ. Τσομπανάκης), Καραφωτιάς (77' Ακογλάνης), Μπαλάφας, Γεωργόπουλος, Χαρίτος, Παπαδάκης, Κοζυράκης, Μωραΐτης, Αλ. Ζαφείρης (86' Ανωγειανάκης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χατζηδάκης, Γιαλυτάκης, Χαλκιαδάκης (89' Κεφαλούκος), Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Σπηλιωτάκης, Ανυφαντάκης (84' Βλάχος), Καστελιανάκης, Μαμουλάκης, Μιχελακάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News