default-image

Αποχαιρέτησαν τους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία

Οικονομία
Αποχαιρέτησαν τους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους 270 ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, το οποίο υλοποίησε ο Δήμος Χανίων  σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση», πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με την ευκαιρία της λήξης του εν λόγω προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, απήθυνε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους ωφελούμενους του προγράμματος - οι οποίοι απασχολήθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου από την 1η Οκτωβρίου 2012 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013 - επισημαίνοντας ότι "σε μία  περίοδο κατά την οποία η Τοπική Αυτοδιοίκηση χάνει συνεχώς προσωπικό χωρίς δυνατότητα αναπλήρωσής του, και παρά τον προσωρινό χαρακτήρα της σύμβασής σας, δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό,  προσφέροντας σημαντικό έργο για τον Δήμο μας και τους δημότες του".

Οι ειδικότητες των ωφελούμενων του προγράμματος που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον Δήμο Χανίων ανέρχονται σε 51 ενώ, 25 ήταν οι δράσεις που υλοποιήθηκαν σε μία σειρά από κρίσιμους τομείς παροχής δημοτικών υπηρεσιών, όπως η κοινωνική φροντίδα, ο αθλητισμός, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, το φυσικό και αστικό περιβάλλον και η καθαριότητα.

"Οι σημαντικές αυτές παρεμβάσεις δεν θα ήταν δυνατές χωρίς εσάς", πρόσθεσε ο κ. Σκουλάκης, γνωστοποιώντας  ακόμη ότι με επιστολή του προς προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση,  είχε ζητήσει την παρέμβασή του για την παράταση/συνέχιση του προγράμματος της «Κοινωφελούς Εργασίας», τονίζοντας την μεγάλη προσφορά των ωφελουμένων στην ενίσχυση της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών.

Τις ευχαριστίες του στους  ωφελούμενους του προγράμματος για τη σημαντική προσφορά τους εξέφρασε από την πλευρά του και ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα προσωπικού, Νίκος Ξυνίδης, ενώ σημειώνεται ότι στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι Χανίων καθώς και προϊστάμενοι υπηρεσιών του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News