Ειδήσεις

Ανοίγει αύριο τις εργασίες του το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ανοίγει αύριο τις εργασίες του το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, με την ομιλία του προέδρου του κόμματος. Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί των πολιτικών κομμάτων, η εκλογή κεντρικής εφορευτικής επιτροπής και οι ομιλίες συνέδρων. Την Κυριακή θα γίνει η ψηφοφορία εκλογής κεντρικού οργάνου.

«Το συνέδριο είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μεταλλάχθηκε», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκαν οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων που θα παραστούν στην έναρξη του 9ου συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, αύριο Παρασκευή 1η Μαρτίου, οι οποίοι είναι οι:

Ν.Δ.: Κεφαλογιάννης Μανώλης (γραμματέας) 

ΣΥΡΙΖΑ: Βίτσας Δημήτρης (γραμματέας)                         

ΔΗΜΑΡ: Λυκούδης Σπύρος (γραμματέας)

ΚΚΕ:  Γκιόκας Γιάννης (βουλευτής)      

ΛΑΟΣ: Χαραλαμπίδης Μιχάλης (γραμματέας Διοικούσης Επιτροπής Β. Ελλάδος)

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: Τρεμόπουλος Μιχάλης/ Κοσμίδου Κων/να                           

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μετά από επίσημη ενημέρωση των υπευθύνων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί κανείς εκπρόσωπος διότι όλοι οι βουλευτές θα είναι σε υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Πάντως, με τετράωρη καθυστέρηση άρχισαν οι εργασίες της δεύτερης μέρας του συνεδρίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, γεγονός που προκάλεσε ένταση. Καθυστέρησαν οι διαπιστεύσεις των συνέδρων, με αποτέλεσμα να παραμένουν κλειστές οι πόρτες της αίθουσας του συνεδρίου.

Σχόλια