default-image

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στον Άγιο Νικόλαο

Κρήτη
Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άγιος Νικόλαος… Λιμνούπολη; Ναι, γιατί όχι; Άλλωστε η Λίμνη μας πιστεύουμε το δικαιολογεί.

Και γύρω από τη Λίμνη και μέσα και έξω από την πόλη, οι Μικροί Εξερευνητές, αγωνίζονται σε μια Μεγάλη Δοκιμασία, που θα καταλήξει σε ένα… κουβά παράσημα…

Δοκιμασίες κάθε είδους, τέτοιες που να προκαλούν ακόμα και αυτούς τους… Μικρούς Εξερευνητές.

Αυτό είναι το φετινό θέμα στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Αγίου Νικολάου 2013, που έχει τίτλο «Μικροί Εξερευνητές - Εκρηκτικοί Μπελάδες για τη Λιμνούπολη».

Ένα παιχνίδι, που έχει σαν βασικό στόχο κάποιες ώρες διασκέδασης ή αλλιώς… απόδρασης από την καθημερινότητα.

Με ελάχιστες αναφορές στη σύγχρονη επικαιρότητα - ώστε ν' αφήσουμε για λίγο το νου μας να ανασάνει απ' όσα καταπιεστικά μας βασανίζουν καθημερινά - θα μεταμφιεστούμε, θα παίξουμε, θα τρέξουμε, θα γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Με στόχο να ανακαλύψουμε το… θησαυρό, που όμως δεν είναι το τέρμα του «ταξιδιού», αλλά το ίδιο το ταξίδι, η κυριακάτικη περιπέτειά μας και όσα θα προηγηθούν και θα ακολουθήσουν.

Γιατί αυτή τη φορά το «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Αγίου Νικολάου» δεν θα περιοριστεί στη μία ημέρα της Κυριακής 10 Μαρτίου 2013, αλλά θα έχει και πολλά διασκεδαστικά… προκαταρκτικά.

Οι ομάδες ήδη με την εγγραφή τους, θα αρχίσουν να μαθαίνουν και κάποια στοιχεία, ενώ μες στην εβδομάδα, θα κληθούν να είναι σε επιφυλακή: «Έσο Έτοιμος», το φετινό σύνθημα μας, γιατί… κάποιες στιγμές μες στην ερχόμενη εβδομάδα, μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις!!!

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, κατά τις ώρες λειτουργίας της και πληροφορίες έως τότε στο τηλ. 2841026899 (κα Εργίνα Καναβάκη)

Περισσότερες πληροφορίες εν καιρώ…

Αλλά ο καθένας ας μην ξεχνά: «Έσο Έτοιμος»!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News