default-image

Παραμένει πρόεδρος ως το 2016 ο Φουντουλάκης

Αθλητισμός
Παραμένει πρόεδρος ως το 2016 ο Φουντουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως την Παραολυμπιάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο (2016) θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ΕΠΕ ο κρητικής καταγωγής Γιώργος Φουντουλάκης, όπως έκανε γνωστό ο "ισχυρός" άνδρας του Παραολυμπιακού Κινήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή του:

"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, η ανάδειξή μου σε πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την επόμενη τετραετία και μέχρι και τους Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Η συστηματική δουλειά που γίνεται στον Παραολυμπιακό Αθλητισμό, πέραν των όποιων σκοπέλων παρουσιάστηκαν στο δρόμο μας, μετουσιώθηκε σε μετάλλια και σπουδαίες διακρίσεις στους Αγώνες του Λονδίνου. Αυτός θα είναι και ο στόχος που θέτουμε πλέον για την επόμενη τετραετία.

φόσον η Πολιτεία και η αθλητική ηγεσία σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, σεβόμενοι τις νέες συνθήκες που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, τότε θα υπάρχει η πορεία που επιθυμούμε. Σε διαφορετική περίπτωση μας περιμένει η ανυποληψία και ο κοινωνικός αποκλεισμός. Αυτό ακριβώς θέλουμε να αποφύγουμε. Θέλουμε οι άνθρωποι με αναπηρία να βγουν από το σπίτι τους και να έρθουν στον αθλητισμό, ο οποίος γι` αυτούς δεν είναι μόνο αναψυχή, αλλά αποτελεί ουσιαστική διέξοδο σε καθημερινά προβλήματα και κακουχίες", ήταν η δήλωση του προέδρου της ΕΠΕ, Γιώργου Φουντουλάκη.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ της ΕΠΕ:

Πρόεδρος: Γεώργιος Φουντουλάκης

Α` αντιπρόεδρος: Ιωάννα Καρυοφύλλη

Β` αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καρακουλάκης

Γενικός Γραμματέας: Αριστείδης Πανανός

Ταμίας: Γρηγόρης Πολυχρονίδης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σπύρος Σπύρου

Έφορος Αθλημάτων: Χρήστος Τζαμούσης

Μέλος: Γεώργιος Κούζας

Μέλος: Αναστασία Γκούφα

Μέλος: Δημήτριος Ανατολίτης

Μέλος: Αθανάσιος Τσιβίλης

Μέλος: Νικόλαος Βαλεργάκης

Μέλος: Σεραφείμ Ερίνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News