default-image

Γκόγκιτς: "Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο"

Ποδόσφαιρο
Γκόγκιτς: "Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην υπομονή και το καθαρό μυαλό που έδειξε ο Εργοτέλης απέναντι σε μία ομάδα αήττητη επί 19 παιχνίδια στάθηκε μετά τη σημερινή μεγάλη νίκη ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" Σίνισα Γκόγκιτς:

"Με την εικόνα που είχαμε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προερχόμασταν από παιγνίδι με τη Δόξα όπου δώσαμε πολλές μάχες. Παίζαμε με ομάδα που έχει ένα στυλ παιγνιδιού. Δύσκολα τρώει γκολ είναι καλή στην κόντρα και στα στημένα. Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το παιγνίδι μέχρι 20-30 μέτρα έξω από την περιοχή. Μετά κάναμε λανθασμένες κινήσεις. Ο Ηρακλής Ψαχνών με ευκολία κράτησε το μηδέν.

Είναι σημαντικό ότι έδειξαν τα παιδιά όσα δουλεύουμε. Δείξαμε υπομονή και καθαρό μυαλό. Όσο περνούσε ο χρόνος γινόμασταν καλύτεροι. Είχαμε καλές φάσεις, ο Μπουχαλάκης, ο Τζανακάκης είχε καλές σέντρες.

Το ζήτησα να πάει χαμηλά η μπάλα γιατί ο Ηρακλής είναι δυνατός στα ψηλά. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μια ομάδα που δεν είχε χάσει επί 19 παιγνίδια. Κάναμε δύσκολα ευκαιρίες. Δύσκολα σκοράρουν όλοι στην κατηγορία. Θέλαμε αυτή τη νίκη και την πετύχαμε στο τέλος.

Για τη συνέχεια τόνισε: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν πολλά παιγνίδια. Από αύριο το μυαλό μας στον Απόλλωνα. Κάνουμε rotation έχουν παίξει πολλοί παίκτες, όμως τους βάζω σταδιακά. Δεν θέλω να κάψω έναν παίκτη ρίχνοντάς τον στα βαθιά."

Αναφορικά με τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για την τελευταία φάση είπε: "Περίμενα τον Ηρακλή να σταθεί στην τελευταία φάση. Ήμουν μακριά και δεν ξέρω αν ήταν ή όχι πέναλτι".

Νωρίτερα ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Βαζάκας έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος: "Όπως εξελίχθηκε το παιγνίδι υπάρχει αλλοίωση αποτελεσματος. Το λέω γιατι η φάση εξελίχθηκε μπροστά μου κι είμαι ξεκάθαρος. Ξέραμε με ποιον παίζαμε: μια καλοδουλεμένη ομάδα σοβαρή που δεν παίρνει ρίσκα. Κλεισαμε τους διαδρόμους ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε φάσεις ο Εργοτέλης καλές. Ήθελε η Παναγία να χάσουμε γιατί υπήρχαν 4 παίκτες μου και ένας του Εργοτέλη και πέτυχε το γκολ. Έγινε η καθοριστική φάση που φαίνεται καθαρά ότι αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Εύχομαι να πετύχει το στόχο του ο Εργοτέλης".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News