default-image

Στις 24 Μαρτίου η παρουσίαση του Delta Machine

Πολιτισμός
Στις 24 Μαρτίου η παρουσίαση του Delta Machine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο MuseumsQuartier στη Βιέννη, στις 24 Μαρτίου θα γίνει από τη Sony Music και την  Electronic Beats η  επίσημη αποκλειστική παρουσίαση του πολύαναμενόμενου 13ου studio album των Depeche Mode με τίτλο Delta Machine, το οποίο κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου.

«Υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο άλμπουμ και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να δώσουμε στον κόσμο μια πρώτη γεύση. Το να δουλεύεις με την Telekom μας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και να ακουστεί η μουσική μας σε ακόμα περισσότερο ακροατήριο», λεει ο τραγουδιστής Dave Gahan.

Oι Depeche Mode είναι ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της μοντέρνας μουσικής, με παγκόσμιες πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμύρια.

Δημιουργήθηκαν το 1981 οι Depeche Mode - Martin Gore, Dave Gahan και Andy 'Fletch' Fletcher - συνεχίζουν να κερδίζουν κριτικούς και κοινό σε όλο τον κόσμο με τα album τους και με τα live τους. To 12ο studio album του συγκροτήματος έφτασε στο Top Ten σε πάνω από 20 χώρες ανάμεσά τους σε Αμερική και Αγγλία. Το τελευταίο τους album, το Sounds of The Universe κυκλοφόρησε το 2009 και καρφώθηκε στο #1 σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η τελευταία τους tour 2009/2010 έσπασε κάθε ρεκόρ με πάνω από 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια πουλημένα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News