Ειδήσεις

Το Samsung Galaxy S4 θα ελέγχεται χωρίς να το ακουμπάς

Τη δυνατότητα να ελέγχουμε τη συσκευή χωρίς να την ακουμπάμε θα έχει το νέο Samsung Galaxy S4, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η επιλογή non contact gestures θα επιτρέπει στην οθόνη να καταλαβαίνει τις κινήσεις του χρήστη χωρίς αυτός να χρειάζεται να ακουμπήσει την οθόνη.

Σήμερα μια παρόμοια λειτουργία έχει το Galaxy Note 2, το οποίο ωστόσο χρειάζεται το πενάκι. Το ειδικό πενάκι στο Galaxy Note 2 σού επιτρέπει να ανοίξεις ένα άλμπουμ με φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσεις το πενάκι στην οθόνη.

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με την προεπισκόπηση ενός βίντεο. Τις λειτουργίες αυτές θέλει να προχωρήσει ένα ακόμα επίπεδο η Samsung κι έτσι θα ενσωματώσει στο νέο Samsung Galaxy S4 τη δυνατότητα να ελέγχεται χωρίς την επαφή με τα χέρια.

Πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να ενσωματώνει ένα νέο πενάκι στο Galaxy S4, αν και παλαιότερα η εταιρεία είχε διαρρεύσει ότι θέλει να εγκαταλείψει το concept με το πενάκι. Μέχρι σήμερα έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για τη νέα πολυαναμενόμενη συσκευή που θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου.

Έχει γίνει γνωστό ότι το τηλέφωνο θα έχει οθόνη 5 ιντσών AMOLED με ανάλυση 1.920x1.080 πίξελ. Θα έχει επίσης κάμερα 13MP στο πίσω μέρος και μια δεύτερη 2MP στο μπροστινό, ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι 2GB και ο αποθηκευτικός χώρος 16GB, 32GB και 64GB. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 4.2 Jelly Bean. Περισσότερα για το νέο Samsung Galaxy S4 θα αποκαλυφθούν στη World Mobile Congress τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: e-go.gr

Σχόλια